Haber

Semih Yalçın’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt: ‘MHP’nin Mafyayla, Torbacı’yla İlgisi Yok’

Vaka Merkezleri eski Başkanı Sinan Ateş’in silahlı saldırıda hayatını kaybetmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslendi. Kılıçdaroğlu’na cevaben Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın geldi.

‘MHP’nin mafyayla, tacirle işi yoktur’

Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine sosyal medya hesabından yanıt veren Yalçın, “ CHP’nin başı şunu bilmeli: MHP’nin mafya ve uyuşturucu tacirleriyle işi yoktur. Bu ülkede siyasi mafya varsa vardır; CHP önde. Öyle bir mafya, yedi kocalı Hürmüz gibi…terimleri kullandı.

Yalçın konuyu yeniden HDP’ye taşıdı

Yalçın’ın konuyla ilgili paylaşımları şöyle:

“Kılıçdaroğlu ve yandaşları adaylık sürecinde başarısız oldukları için dikkatleri onlardan ve başka noktalara çekmeye çalışıyor. MHP’ye saldırma çabaları bu yüzden… CHP’nin başındaki aciz ve aciz kişi, her başı sıkıştığında MHP’ye ve MHP Genel Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye iftiralarla saldırıyor. Kemal Kılıçdaroğlu önce kendi yırtığını kendi dikmeli, kendi kusurunu örtmeli, sonra kusuru, noksanlığı başkalarında aramalıdır. CHP’nin başı şunu bilmeli: MHP’nin mafya ve uyuşturucu tacirleriyle işi yoktur. Bu ülkede siyasi mafya varsa vardır; CHP önde. Öyle bir mafyadır ki yedi kocalı Hürmüz gibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nda zerre kadar erdem, haysiyet ve şeref varsa; PKK’ya daha önce hangi sözleri söylediğini, bölücü Kürtlerin temsilcisi HDP’ye Deva Partisi’nin başındaki aşağılık adamla birlikte hangi ayrılıkçı taahhütlerde bulunduğunu anlatıyor.’

Ali Babacan’ı da eleştirdi

Ali Babacan isimli kimliği belirsiz bir kişi günlerdir Anayasa’da değiştirilemeyen ilk 4 maddenin değiştirileceğini konuşuyor.diyen Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü: Kürtçenin Türkçe ile eşit statüye sahip olacağı tezini ortaya atıyor. Babacan, Türklerin bin yıllık egemenliğini başka unsurlarla paylaşma cüretinde bulunur. Tıpkı Kılıçdaroğlu gibi demokratik özerklikten bahsediyor. Milletimizin asla kimseyle paylaşmayacağı egemenlik haklarını bu iki bencil insan hangi yetkiyle, hangi hak ve cesaretle bölmeye kalkıyor? Önder Ahmet Vefik Paşa, birliğe engel olacağı gerekçesiyle azınlıklara ve Müslüman milletvekilleri dahil tüm üyelere “Bir an önce Türkçe öğrenin” dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nde Türkçe ile eşit statüde olan yerel dil hangi yürekle gündeme gelmektedir?

‘MHP’yi ayarlamaya cüret etmeyin’

Yalçın son olarak şunları söyledi: ‘Birinci Osmanlı Anayasası’nda bile Türkçe tek resmi dildi; Ayrılıkçıların etnik toplulukların dillerini aynı statüye getirme çabası nedir? Kılıçdaroğlu ve Babacan’ın dili; İhanetin ve bölücülüğün dilidir. CIA’in planlarının ifşası Pensilvanya’nın FETÖ hesaplarının itirafıdır. Hürmüz Hanım’ın nikahsız kocaları, önce bunları bize açıklayın; sonra MHP’yi akort etmeye cüret!’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu